Wij vergelijken alle aanbieders voor u om u de scherpste prijs te kunnen bieden. Mocht u toch dezelfde reis elders voordeliger vinden, dan mag u aanspraak maken op onze laagste prijsgarantie! 

Wat houdt onze laagste prijsgarantie in?

Indien u gebruik wilt maken van de laagste prijsgarantie dan dient u aan de volgende voorwaarden te voldoen. 

  • U handelt zelfstandig (d.w.z. niet op aanwijzing van derden) en als natuurlijk privepersoon (d.w.z. niet in de uitoefening van enig beroep of bedrijf). 
  • U heeft uw vakantie bij Reas Reizen geboekt en nadat u boekte blijkt dat u bij een ander ANVR reisbureau dezelfde boeking kan verrichten met een prijs die lager is dan de door Reas Reizen aangeboden en door u geaccepteerde prijs. 
  • Het gaat bij de reis die u hebt gezien om exact dezelfde touroperator, luchtvaartmaatschappij(en) en luchthavens, de vluchttijden en -datums zijn gelijk, en de kamers zijn in hetzelfde hotel tegen dezelfde boekings- en verzorgingsvoorwaarden. De laagste prijsgarantie geldt dus niet voor reizen van andere touroperators of op samengestelde reizen. De laagste prijs geldt niet op de reizen van touroperator Corendon en Sunweb. 
  • Voor het verkrijgen van de prijs gelden bij de betreffende aanbieder buiten het boeken zelf geen speciale voorwaarden. Zoals dat u bijvoorbeeld verplicht dient te boeken via internet. De reis moet in de stenen winkel van de alternatieve aanbieder zonder over de prijs te onderhandelen voor iedereen boekbaar zijn. Ook mogen aan de aanbieding geen voorwaarden vastzitten zoals bijv. dat u 100% moet vooruitbetalen of lid moet zijn van een speciale organisatie, kortingsclub of vereniging. 
  • De door u elders verkregen prijs is geen aanbieding die speciaal voor u is gemaakt of opzettelijk onder de Reas Reizen prijs is gebracht om aanspraak te kunnen maken op de laagste prijsgarantie. Het ANVR reisbureau dat de prijs afgeeft biedt alle reizen van de betreffende touroperator aan met een vergelijkbaar lagere prijs, ook in zijn stenen reiswinkel. 

U meldt ons binnen 8 kantooruren nadat u bij ons geboekt heeft dat u aanspraak wilt maken op de laagste prijsgarantie. U kunt uw aanspraak op de laagste prijsgarantie tevens melden via het contactformulier op onze website. 
 
De directie beoordeelt uw aanspraak op alle bovenstaande punten. 

Voldoet uw aanspraak aan alle voorwaarden, dan ontvangt u uiteraard het verschil van ons retour!