Onze reisspecialisten hebben een passie voor reizen en hebben veel bestemmingen zelf bezocht waardoor zij u dus kunnen voorzien van een goed advies. Graag stellen wij u voor aan onze reisspecialisten!

Ik ben Denise en mijn doel is om u een onvergetelijke vakantie te bezorgen. Uit eigen ervaring kan ik u een passend advies geven. Zelf heb ik uiteraard allerlei bestemmingen al bezocht. Mijn mooiste reizen waren Mexico, Bali en een rondreis West-USA, die ik helemaal zelf samengesteld heb. Het zwemmen met dolfijnen in Mexico was voor mij echt een onvergetelijke ervaring, zo bijzonder! Cruisen is voor mij de meest ideale manier van reizen. Je ziet in een korte tijd zo ontzettend veel zonder dat je steeds je koffer weer moet pakken. Ook kan ik echt genieten van stedentrips, lekker slenteren en neerstrijken op een terrasje. 

 

 

 

 

 

Mijn naam is Esther en met mijn jarenlange ervaring stel ik de perfecte reis voor u samen! Op veel plekken in de wereld ben ik al geweest waardoor ik u veel uit eigen ervaring kan vertellen. De meest bijzondere bestemming was voor mij Cuba. Duiken vind ik het allerleukste om te doen tijdens een vakantie. Die onderwaterwereld is op veel bestemmingen zo bijzonder! Ook heb ik diverse cruisevakanties gemaakt en ga ik graag naar Disneyland Parijs. Bij mij bent u voor iedere bestemming aan het juiste adres! 

 

 

 

 

 

Ik ben Louise en reizen is echt mijn passie! Ik zie het als een uitdaging om iedere dag weer mensen blij te maken met een mooie vakantie. Het is leuk om mensen te enthousiasmeren over een bestemming waar ik zelf ben geweest maar ik zie het ook als een uitdaging om reizen samen te stellen naar een bestemming die ik nog niet goed ken. Zo leer je iedere dag weer nieuwe dingen. Zelf houd ik van allerlei soorten vakanties maar mijn laatste cruisevakantie in de Caribbean was echt fantastisch!  

 

 

 

 

 

Mijn naam is Sabrina en door mijn jarenlange ervaring voorzie ik u van uw droomvakantie! Een perfecte vakantie begint natuurlijk met een goede voorbereiding. Ik verzorg uw reis graag vanaf het begin tot aan het einde zodat u nergens meer aan hoeft te denken en alleen nog maar hoeft uit te kijken naar uw vakantie en kan genieten! Zelf heb ik een aantal favoriete bestemmingen. Naast mijn jaarlijkse vakantie naar Spanje, waar ik oorspronkelijk vandaan kom, ga ik ook graag naar Griekenland of de Caribbean. Jamaica is de meest bijzondere bestemming waar ik geweest ben. Ook voor cruises bent u bij mij aan het juiste adres!

 

 

 

 

 

Mijn naam is Samantha en ik zie het als een uitdaging om voor u een onbezorgde reis samen te stellen. Zelf houd ik ook erg van reizen. Spanje is mijn tweede thuis. De meest bijzondere bestemming die ik bezocht is Mexico. Wat een heerlijke vakantiesfeer heerst er! Tevens ben ik thuis in het cruisen waardoor u ook voor uw cruisevakantie bij mij aan het juiste adres bent!